Elin Nordling

Fysioterapeut, massör & trebarnsmamma

Trebarnsmamman Elin Nordling är utbildad fysioterpeut, massör samt personlig tränare och brinner för träning efter graviditet. Intresset startade föga förvånande då hon under studietiden fick sin första son och ville komma tillbaka till sitt forna jag.

Det som till en början var en fåfäng tanke växte till en insikt om hur utsatt kvinnokroppen är efter en graviditet. Förutom vanliga problem med inkontinens och magmuskeldelningar möter fysioterapeuten Elin såväl nya som mera erfarna mammor som har kvarstående problem med höft, rygg, nacke och axlar som en ”bonus” efter graviditet.

Att normalisera smärtproblematik och nedsatta kropssfunktioner efter graviditet är inte nödvändigt. Det allra mesta går att åtgärda med rätt sorts träning. Det gäller att börja med bäckenbottenträning, och bålträning och först i ett senare skede plocka in mera krävande träningsformer.

Att Elin vet vad hon pratar om bevisas av redan många nöjda kunder som tårögda konstaterat den enorma skillnaden i kroppshållning, ork, minskad smärta samt ökad muskelstyrka. Att Elin, efter tre graviditeter, själv har utvecklats till en duktig OCR-atlet är ett ytterligare bevis på att hon vet vad hon talar om.


Måste nog säg att Elin är super! Jag har hunnit vara med på en hel del träningar genom åren, men Elin är nog den som haft något av de mest givande träningarna, och absolut roligaste! 

Diana Haldin
Kontakta Elin
Följ Elin och YourMama på Instagram @yourcoach_yourmama

Gallery Notice : Images have either not been selected or couldn't be found